İBT WEB

Konya’da kaçak akaryakıt ele geçirildi

01.09.2020 - 12:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4352+ kez okundu.
 

Konya’da kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da polis tarafından yürütülen çalışmalarda kaçak ve karışımlı akaryakıt ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğü ekipleri akaryakıt tankerleri üzerinde yaptığı denetimlerde şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada kaçak ve karışımlı olduğu tespit edilen 38 bin 500 litre akaryakıta el konuldu. İki şahıs hakkında ise yasal işlemler başlatıldı.
Konya’da polis tarafından yürütülen çalışmalarda kaçak ve karışımlı akaryakıt ele geçirilirken, 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşler Müdürlüğü ekipleri akaryakıt tankerleri üzerinde yaptığı denetimlerde şüphe üzerine bir tırı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada kaçak ve karışımlı olduğu tespit edilen 38 bin 500 litre akaryakıta el konuldu. İki şahıs hakkında ise yasal işlemler başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.