İBT WEB

Konya’da kaçak akaryakıt operasyonu

08.10.2020 - 19:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3519+ kez okundu.
 

Konya’da kaçak akaryakıt operasyonu

Konya’da polisin düzenlediği operasyonunda 10 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 7 kişi yakalandı. Operasyon, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünün Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ile birlikte ’Akaryakıt kaçakçılığı’ suçundan yürütülmekte olan planlı çalışması kapsamında gerçekleştirildi. Bugün belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda Konya’da ikametinde arama yapılan 8 kişiden 7’si yakalandı. Konya’da 2 iş yeri ve 1 araçta yapılan aramada 10 bin 800 litre kaçak akaryakıt, Aksaray ilinde bir ikamette yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 7.65 mm çapında 5 adet fişek ele geçirildi.
Konya’da polisin düzenlediği operasyonunda 10 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 7 kişi yakalandı.

Operasyon, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünün Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ile birlikte ’Akaryakıt kaçakçılığı’ suçundan yürütülmekte olan planlı çalışması kapsamında gerçekleştirildi. Bugün belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda Konya’da ikametinde arama yapılan 8 kişiden 7’si yakalandı. Konya’da 2 iş yeri ve 1 araçta yapılan aramada 10 bin 800 litre kaçak akaryakıt, Aksaray ilinde bir ikamette yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 7.65 mm çapında 5 adet fişek ele geçirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.