İBT WEB

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Siyaset 10.09.2020 - 10:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3316+ kez okundu.
 

Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor

Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nun ilk haftasını bay geçecek olan Konyaspor, hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam etti. Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman daha sonra topla yapılan çabukluk çalışması ile devam etti. Bosna Hersek Milli Takımı’ndan dönen oyuncular Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic ve İbrahim Sehic ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Dar alanda minyatür kalelerde taktik çalışma ve topla oyun yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.
Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nun ilk haftasını bay geçecek olan Konyaspor, hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam etti.
Kayacık Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Antrenman daha sonra topla yapılan çabukluk çalışması ile devam etti. Bosna Hersek Milli Takımı’ndan dönen oyuncular Amir Hadziahmetovic, Deni Milosevic ve İbrahim Sehic ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Dar alanda minyatür kalelerde taktik çalışma ve topla oyun yapan oyuncular, antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.