İBT WEB

Köprübaşı Mezarlıklarında Güven Çalışması

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.02.2022 - 09:33, Güncelleme: 21.02.2022 - 09:33 1328+ kez okundu.
 

Köprübaşı Mezarlıklarında Güven Çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Köprübaşı ilçesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit uygulaması tamamlanan İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Köprübaşı ilçesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit uygulaması tamamlanan İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit çalışması tamamlanan Köprübaşı ilçesine bağlı İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretinde Aslan’a, Köprübaşı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin, İkizkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan ve Cıcıklı Mahalle Muhtarı Şaban Eroğlu da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, “Köprübaşı ilçemizdeki 2 mezarlığımızın Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından çıkılan ihale kapsamında etrafı tel çit ile çevrilerek güvenliği sağlandı. Çalışmalar Cıcıklı ve İkizkuyu mahalle mezarlıklarında gerçekleştirildi. Mezarlıklarımızın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından planlanan program kapsamında devam edecektir” dedi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Köprübaşı ilçesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit uygulaması tamamlanan İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Köprübaşı ilçesinde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit uygulaması tamamlanan İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından tel çit çalışması tamamlanan Köprübaşı ilçesine bağlı İkizkuyu ve Cıcıklı mahalle mezarlıklarında incelemelerde bulundu. İnceleme ziyaretinde Aslan’a, Köprübaşı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin, İkizkuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Özcan ve Cıcıklı Mahalle Muhtarı Şaban Eroğlu da eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, “Köprübaşı ilçemizdeki 2 mezarlığımızın Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından çıkılan ihale kapsamında etrafı tel çit ile çevrilerek güvenliği sağlandı. Çalışmalar Cıcıklı ve İkizkuyu mahalle mezarlıklarında gerçekleştirildi. Mezarlıklarımızın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından planlanan program kapsamında devam edecektir” dedi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlar da yapılan çalışmalardan dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.