İBT WEB

Köprübaşı Mezarlıklarını Büyükşehirin Yetiştirdiği Çiçekler Süslüyor

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 25.03.2021 - 10:32, Güncelleme: 25.03.2021 - 10:32 3543+ kez okundu.
 

Köprübaşı Mezarlıklarını Büyükşehirin Yetiştirdiği Çiçekler Süslüyor

Köprübaşı Mezarlıklarını Büyükşehirin Yetiştirdiği Çiçekler Süslüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Köprübaşı ilçesini ziyaret ederek, ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçeklerin mezarlıklara dikilmesi nedeniyle Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ve şube müdürlüğü çalışanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına teşekkür etti. İl genelinde mezarlıkların bakımı, temizliği, bakımı, onarımı ve güvenliği gibi konularda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de sık sık ziyaret ederek, mezarlıkların durumlarını yerinde tespit ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Göktaş, Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ile bir araya geldi. Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçeklerin mezarlıklara dikilmesi nedeniyle Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ve şube müdürlüğü çalışanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına teşekkür etti. Daha sonra ilçe mezarlığı ve çiçek yetiştirilen serayı da inceleyen Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, il genelinde mezarlıklardaki çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini söyledi.    
Köprübaşı Mezarlıklarını Büyükşehirin Yetiştirdiği Çiçekler Süslüyor


Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Köprübaşı ilçesini ziyaret ederek, ilçe mezarlığında incelemelerde bulundu. Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçeklerin mezarlıklara dikilmesi nedeniyle Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ve şube müdürlüğü çalışanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına teşekkür etti.
İl genelinde mezarlıkların bakımı, temizliği, bakımı, onarımı ve güvenliği gibi konularda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçeleri de sık sık ziyaret ederek, mezarlıkların durumlarını yerinde tespit ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Köprübaşı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Göktaş, Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ile bir araya geldi. Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yetiştirilen çiçeklerin mezarlıklara dikilmesi nedeniyle Muhtarlık İşleri Sorumlusu Enver Çetin ve şube müdürlüğü çalışanlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına teşekkür etti. Daha sonra ilçe mezarlığı ve çiçek yetiştirilen serayı da inceleyen Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, il genelinde mezarlıklardaki çalışmalarını hassasiyetle sürdürdüklerini söyledi.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.