İBT WEB

Körfez’de kaldırımlar yeşil-siyah

Siyaset 10.07.2020 - 15:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2084+ kez okundu.
 

Körfez’de kaldırımlar yeşil-siyah

İlçede sokakları Kocaelispor flamaları ile donatan Körfez Belediyesi Kocaelispor’a tahsis edilen Brunga Tesisleri’ne giden yollardaki kaldırımları yeşil-siyaha boyadı. Körfez Belediyesi kentin dört bir yanını ‘Şampiyon Kocaelispor’ yazılı Kocaeli spor flamaları ile donattı. İlçede kaldırımlar da yeşil-siyaha boyandı. Ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Kocaelispor’a tahsis edilen Brunga Tesisleri’ne inen yollardaki kaldırımlar da yeşil-siyah oldu. Belediye hizmet binası, ana cadde ve sokaklar ile kentin en işlek noktalarına dev Kocaelispor flamaları asan ve şampiyonluğu kutlayan Körfez Belediyesi’nin kaldırımları da yeşil-siyaha boyaması, vatandaşların da takdirini topladı.
İlçede sokakları Kocaelispor flamaları ile donatan Körfez Belediyesi Kocaelispor’a tahsis edilen Brunga Tesisleri’ne giden yollardaki kaldırımları yeşil-siyaha boyadı.
Körfez Belediyesi kentin dört bir yanını ‘Şampiyon Kocaelispor’ yazılı Kocaeli spor flamaları ile donattı. İlçede kaldırımlar da yeşil-siyaha boyandı. Ekipler tarafından yürütülen çalışma kapsamında, Kocaelispor’a tahsis edilen Brunga Tesisleri’ne inen yollardaki kaldırımlar da yeşil-siyah oldu.
Belediye hizmet binası, ana cadde ve sokaklar ile kentin en işlek noktalarına dev Kocaelispor flamaları asan ve şampiyonluğu kutlayan Körfez Belediyesi’nin kaldırımları da yeşil-siyaha boyaması, vatandaşların da takdirini topladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.