İBT WEB

Korkuteli ilçesinin yeni savcı ve hakimleri görevlerine başladı

Genel 01.09.2020 - 11:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3399+ kez okundu.
 

Korkuteli ilçesinin yeni savcı ve hakimleri görevlerine başladı

HSYK kararnamesiyle Korkuteli Adliyesine atanan Cumhuriyet Savcısı ile 5 hakim göreve başladı. Cumhuriyet Savcısı Ahmet Tolga Kınacı, Hakimler Ahmet Keleş, Özge Çataklı Keleş, Funda Nuray Uysal, Barış Yalçın, Saliha Kınacı Korkuteli adliyesinde görevlerine başladılar. Tatvan’dan Korkuteli ilçesine tayin olan Cumhuriyet Savcısı Ahmet Tolga Kınacı, Korkuteli’nin 3’ncü görev yeri olduğunu söylerken Hakim Funda Nuray Uysal ve Hakim Barış Yalçın "Korkuteli bizim 2’inci görev yerimiz, 4 yıllık hakim olarak vatandaşların hizmetindeyiz” dediler. Hakim Saliha Kınacı ise Tatvan adliyesinden Korkuteli adliyesine geldigini ve Korkuteli ilçesinin 3’üncü görev yeri olduğunu söyledi.
HSYK kararnamesiyle Korkuteli Adliyesine atanan Cumhuriyet Savcısı ile 5 hakim göreve başladı.
Cumhuriyet Savcısı Ahmet Tolga Kınacı, Hakimler Ahmet Keleş, Özge Çataklı Keleş, Funda Nuray Uysal, Barış Yalçın, Saliha Kınacı Korkuteli adliyesinde görevlerine başladılar.
Tatvan’dan Korkuteli ilçesine tayin olan Cumhuriyet Savcısı Ahmet Tolga Kınacı, Korkuteli’nin 3’ncü görev yeri olduğunu söylerken Hakim Funda Nuray Uysal ve Hakim Barış Yalçın "Korkuteli bizim 2’inci görev yerimiz, 4 yıllık hakim olarak vatandaşların hizmetindeyiz” dediler. Hakim Saliha Kınacı ise Tatvan adliyesinden Korkuteli adliyesine geldigini ve Korkuteli ilçesinin 3’üncü görev yeri olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.