İBT WEB

Köse, asaleten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atandı

Genel 18.09.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3364+ kez okundu.
 

Köse, asaleten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak atandı

Yaklaşık 3 yıldır vekâleten Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Adem Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla asaleten atandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yer aldı. Resmi Gazete’de atama kararları arasında Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Adem Köse’nin atandığı yer aldı.
Yaklaşık 3 yıldır vekâleten Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Adem Köse, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla asaleten atandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yer aldı.
Resmi Gazete’de atama kararları arasında Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Adem Köse’nin atandığı yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.