İBT WEB

Kozan Belediyesinden yol seferberliği

06.07.2020 - 12:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2724+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesinden yol seferberliği

Kozan Belediyesi merkez ile kırsal mahallerde yol kumlama, asfaltlama ve tesviye çalışmalarını sürüdürüyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Çulluuşağı ve Yüksekören mahallelerinde ara yollarının kumlama ve tesviye çalışması tamamlandı. Şantiye şefliği ekipleri tarafından ara yolların kumlama ve tesfiye çalışmaları da bitirildi. Şantiye Şefliği ekipleri kırsal mahallelerden birisi olan Çamdere Mahallesinde de asfalt yama çalışması yaptı. Çalışma yapılan kırsal mahallelerde vatandaşlar Kozan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Kozan Belediyesi merkez ile kırsal mahallerde yol kumlama, asfaltlama ve tesviye çalışmalarını sürüdürüyor.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçeye bağlı Çulluuşağı ve Yüksekören mahallelerinde ara yollarının kumlama ve tesviye çalışması tamamlandı. Şantiye şefliği ekipleri tarafından ara yolların kumlama ve tesfiye çalışmaları da bitirildi.
Şantiye Şefliği ekipleri kırsal mahallelerden birisi olan Çamdere Mahallesinde de asfalt yama çalışması yaptı. Çalışma yapılan kırsal mahallelerde vatandaşlar Kozan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.