İBT WEB

Küçükçekmece’de Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 11:13, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:33 1457+ kez okundu.
 

Küçükçekmece’de Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Küçükçekmece’de Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski Ramazanları aratmayan açık hava etkinliklerine ilçe halkının yoğun ilgisi devam ediyor.Küçükçekmece Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri Küçükçekmecelilerin büyük ilgisiyle devam ediyor. Eski Ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinlikleri açık havaya taşıyan Küçükçekmece Belediyesi, tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli programları ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuyor.“Önümüzdeki 11 ayın da dayanışma, sevgi, hoşgörü, sabır içerisinde geçmesini temenni ediyorum”Etkinliklerde Küçükçekmecelilerle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, vatandaşlarla sohbet ederek, “Önümüzdeki 11 ayın da Ramazan ayı gibi dayanışma, sevgi, hoşgörü, sabır içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Biraz da olsa Ramazan ayında bu meydanda dinlenmenizi, eğlenmenizi sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda katkı sunan bütün Küçükçekmecelilere teşekkür ediyorum. Her Ramazan’da, her etkinlikte buraya geliyorsunuz ve yapmış olduğumuz etkinliklere renk katıyorsunuz. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.Fevzi Çakmak Meydan’da 7’den 70’e etkinlikÇocukların unutulmadığı Ramazan etkinliklerinde aileler konser ve sema gösterilerinde vakit geçirirken çocuklar da Hacivat- Karagöz, Kavuklu -Pişekar, Meddah, jonklör, İbiş ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle doyasıya eğlenip Ramazan’a özel gölge oyunlarını izliyor. Tasavvuf müziğinin birbirinden özel isimlerinin yanı sıra 1 Mayıs’ta Ayşe Sağyaşar Fevzi Çakmak Meydanı’nda sahne alacak.
Küçükçekmece’de Ramazan etkinlikleri devam ediyor
Küçükçekmece Belediyesi’nin eski Ramazanları aratmayan açık hava etkinliklerine ilçe halkının yoğun ilgisi devam ediyor.
Küçükçekmece Belediyesi’nin Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri Küçükçekmecelilerin büyük ilgisiyle devam ediyor. Eski Ramazanları aratmayan birbirinden güzel etkinlikleri açık havaya taşıyan Küçükçekmece Belediyesi, tasavvuf müziğinden gölge oyunlarına, konserlerden tiyatro gösterilerine kadar birbirinden renkli ve eğlenceli programları ücretsiz olarak vatandaşlarla buluşturuyor.

“Önümüzdeki 11 ayın da dayanışma, sevgi, hoşgörü, sabır içerisinde geçmesini temenni ediyorum”
Etkinliklerde Küçükçekmecelilerle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, vatandaşlarla sohbet ederek, “Önümüzdeki 11 ayın da Ramazan ayı gibi dayanışma, sevgi, hoşgörü, sabır içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Biraz da olsa Ramazan ayında bu meydanda dinlenmenizi, eğlenmenizi sağlamaya çalışıyoruz. Bu konuda katkı sunan bütün Küçükçekmecelilere teşekkür ediyorum. Her Ramazan’da, her etkinlikte buraya geliyorsunuz ve yapmış olduğumuz etkinliklere renk katıyorsunuz. Şimdiden Ramazan Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.

Fevzi Çakmak Meydan’da 7’den 70’e etkinlik
Çocukların unutulmadığı Ramazan etkinliklerinde aileler konser ve sema gösterilerinde vakit geçirirken çocuklar da Hacivat- Karagöz, Kavuklu -Pişekar, Meddah, jonklör, İbiş ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle doyasıya eğlenip Ramazan’a özel gölge oyunlarını izliyor. Tasavvuf müziğinin birbirinden özel isimlerinin yanı sıra 1 Mayıs’ta Ayşe Sağyaşar Fevzi Çakmak Meydanı’nda sahne alacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.