İBT WEB

Kula Bey Mahallesinde Yağmur Suyu İmalatı Yapıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.05.2021 - 13:39, Güncelleme: 17.05.2021 - 13:39 1450+ kez okundu.
 

Kula Bey Mahallesinde Yağmur Suyu İmalatı Yapıldı

Kula Bey Mahallesinde Yağmur Suyu İmalatı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula Merkez Bey Mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği hizmetlerle altyapı sıkıntılarına son vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma ile Kula merkez Bey Mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme işi hayata geçirildi. Çalışma kapsamında yağmur suyu boy ızgara montajı da yapıldı. Çalışmayı MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da yerinde takip etti. Mahalle Muhtarı İlker Göndeç de çok güzel bir çalışma yapıldığını ifade ederek memnuniyetini belirtti. Yağışlı mevsimde hattı test etme imkanı bulacaklarını söyleyen Muhtar Göndeç emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kula Bey Mahallesinde Yağmur Suyu İmalatı Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula Merkez Bey Mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hayata geçirdiği hizmetlerle altyapı sıkıntılarına son vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışma ile Kula merkez Bey Mahallesinde yağmur suyu hattı döşeme işi hayata geçirildi. Çalışma kapsamında yağmur suyu boy ızgara montajı da yapıldı. Çalışmayı MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da yerinde takip etti. Mahalle Muhtarı İlker Göndeç de çok güzel bir çalışma yapıldığını ifade ederek memnuniyetini belirtti. Yağışlı mevsimde hattı test etme imkanı bulacaklarını söyleyen Muhtar Göndeç emeği geçen herkese teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.