İBT WEB

Kurnazın yardımcılığına Nihat Koç getirildi

Siyaset 21.08.2020 - 13:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2608+ kez okundu.
 

Kurnazın yardımcılığına Nihat Koç getirildi

Teknik Direktör olarak Ferhat Kurnaz ile anlaşma sağlayan Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından Kayseri Emar Grup FK, yardımcı antrenörlük görevine ise Nihat Koç’u getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, Nihat Koç ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi: Teknik direktörlük konusunda Ferhat Kurnaz ile anlaşma sağlayan kulübümüz yardımcı antrenör olarak Nihat Koç ile anlaşma sağlamıştır. -A- Takım seviyesinde hocamızın yanında yer alacak Nihat Koç hocamız aynı zamanda Alt Yapı çalışmalarıyla da bizzat ilgilenerek kulübümüzü oyuncu yetiştirebilecek bi seviyeye getirecektir. Camiamıza ve hocamıza hayırlı olsun.”
Teknik Direktör olarak Ferhat Kurnaz ile anlaşma sağlayan Kayseri Süper Amatör Küme takımlarından Kayseri Emar Grup FK, yardımcı antrenörlük görevine ise Nihat Koç’u getirdi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Nihat Koç ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtilirken, şu ifadelere yer verildi: Teknik direktörlük konusunda Ferhat Kurnaz ile anlaşma sağlayan kulübümüz yardımcı antrenör olarak Nihat Koç ile anlaşma sağlamıştır.
-A- Takım seviyesinde hocamızın yanında yer alacak Nihat Koç hocamız aynı zamanda Alt Yapı çalışmalarıyla da bizzat ilgilenerek kulübümüzü oyuncu yetiştirebilecek bi seviyeye getirecektir.
Camiamıza ve hocamıza hayırlı olsun.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.