İBT WEB

Kuşadası Ticaret Odası’nda KOSGEB için bilgilendirme yapıldı

18.09.2020 - 06:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3716+ kez okundu.
 

Kuşadası Ticaret Odası’nda KOSGEB için bilgilendirme yapıldı

Kuşadası Ticaret Odası’nda, KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü destek personeli tarafından bilgilendirme yapıldı. İşletmelerin ya da yeni iş kuracakların yararlanabileceği KOSGEB’in çalışmaları, hibeler ve destekleri hakkında bilgi almak isteyenler tam gün boyunca sorularına cevap buldu. KOBİGEL Programı, Girişimcilik, İşletme Geliştirme Destek Programı içinde yer alan Nitelikli eleman Desteği, Belgelendirme gibi konular hakkında bilgiler alan işletmeler, aynı zamanda Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde bulunan KOSGEB Temsilciğinden de faydalanabiliyor.
Kuşadası Ticaret Odası’nda, KOSGEB Aydın İl Müdürlüğü destek personeli tarafından bilgilendirme yapıldı. İşletmelerin ya da yeni iş kuracakların yararlanabileceği KOSGEB’in çalışmaları, hibeler ve destekleri hakkında bilgi almak isteyenler tam gün boyunca sorularına cevap buldu.
KOBİGEL Programı, Girişimcilik, İşletme Geliştirme Destek Programı içinde yer alan Nitelikli eleman Desteği, Belgelendirme gibi konular hakkında bilgiler alan işletmeler, aynı zamanda Kuşadası Ticaret Odası bünyesinde bulunan KOSGEB Temsilciğinden de faydalanabiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.