İBT WEB

Kuşadası’nda taksi ve dolmuşlar denetlendi

16.05.2020 - 15:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2379+ kez okundu.
 

Kuşadası’nda taksi ve dolmuşlar denetlendi

Kuşadasında korona virüs tedbirleri kapsamında ticari taksiler ve şehir içi dolmuşlar denetlendi. Tüm dünyayı tehdit eden, ülkemizde de 4 bini aşkın insanın ölümüne yol açan korona virüse karşı denetimler sürüyor. Kuşadası’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Belediye Zabıtası bir dizi denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Kuşadası’nda faaliyet gösteren şehir içi dolmuşları ve ticari taksileri denetleyen ekipler, çeşitli uyarılarda bulundu.
Kuşadasında korona virüs tedbirleri kapsamında ticari taksiler ve şehir içi dolmuşlar denetlendi.
Tüm dünyayı tehdit eden, ülkemizde de 4 bini aşkın insanın ölümüne yol açan korona virüse karşı denetimler sürüyor. Kuşadası’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Belediye Zabıtası bir dizi denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Kuşadası’nda faaliyet gösteren şehir içi dolmuşları ve ticari taksileri denetleyen ekipler, çeşitli uyarılarda bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.