İBT WEB

Kütahya’da 4 telefon dolandırıcısı polis tarafından yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2022 - 19:43, Güncelleme: 19.03.2022 - 17:50 1642+ kez okundu.
 

Kütahya’da 4 telefon dolandırıcısı polis tarafından yakalandı

Kütahya’da 4 telefon dolandırıcısı polis tarafından yakalandı

Kütahya’da kendilerini polis olarak tanıtarak bir şahsın para ve altınlarını alan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Vefa Mahallesi Fazilet Sokak’ta oturan 67 yaşındaki O.B.’yi telefonla arayan şüpheliler, polis olduklarını ve isminin bir olaya karıştığını söyleyerek altın ve paralarını istedi. Bunun üzerine dolandırıcılara inanan O.B., evine gelen şahıslara 40 bin TL nakit para ile yaklaşık 90 bin TL değerindeki altınlarını teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan O.B., polisi arayarak yardım talebinde bulundu. Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin S.B. (24), İ.H.D. (26), S.K. (21) ve K.T. (23) olduğunu ve Eskişehir’e gittiklerini belirledi.Eskişehir’de yakalanıp Kütahya’ya getirilen 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kütahya’da 4 telefon dolandırıcısı polis tarafından yakalandı
Kütahya’da kendilerini polis olarak tanıtarak bir şahsın para ve altınlarını alan 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Vefa Mahallesi Fazilet Sokak’ta oturan 67 yaşındaki O.B.’yi telefonla arayan şüpheliler, polis olduklarını ve isminin bir olaya karıştığını söyleyerek altın ve paralarını istedi. Bunun üzerine dolandırıcılara inanan O.B., evine gelen şahıslara 40 bin TL nakit para ile yaklaşık 90 bin TL değerindeki altınlarını teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan O.B., polisi arayarak yardım talebinde bulundu. Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğüne Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin S.B. (24), İ.H.D. (26), S.K. (21) ve K.T. (23) olduğunu ve Eskişehir’e gittiklerini belirledi.
Eskişehir’de yakalanıp Kütahya’ya getirilen 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.