İBT WEB

Kütahya’da cadde ve sokaklar yıkanıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 13:31, Güncelleme: 06.04.2022 - 12:37 1300+ kez okundu.
 

Kütahya’da cadde ve sokaklar yıkanıyor

Kütahya’da cadde ve sokaklar yıkanıyor

Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri yol yıkama ekibinin cadde ve sokaklarda başlattığı yıkıma ve temizlik çalışmaları, Meydan Mahallesi ile devam etti.Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun geçen kış aylarının ardından şehrin genelinde detaylı temizlik çalışması başlattı. Okmeydanı Mahallesinden başlayan cadde ve sokak yıkama ve genel temizlik çalışmaları Meydan Mahallesi ile devam ediyor. Şehrin tüm ve cadde ve sokakları yıkanırken, yapılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlarımız, teşekkürlerini ileterek ekiplerimize mübarek ramazan ayında kolaylıklar diledi.
Kütahya’da cadde ve sokaklar yıkanıyor
Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri yol yıkama ekibinin cadde ve sokaklarda başlattığı yıkıma ve temizlik çalışmaları, Meydan Mahallesi ile devam etti.
Kütahya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yoğun geçen kış aylarının ardından şehrin genelinde detaylı temizlik çalışması başlattı. Okmeydanı Mahallesinden başlayan cadde ve sokak yıkama ve genel temizlik çalışmaları Meydan Mahallesi ile devam ediyor. Şehrin tüm ve cadde ve sokakları yıkanırken, yapılan uygulamadan memnun kalan vatandaşlarımız, teşekkürlerini ileterek ekiplerimize mübarek ramazan ayında kolaylıklar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.