İBT WEB

Kütahya’da, ’Tarım gezginleri ağırlanıyor’ projesi

Genel 10.09.2020 - 08:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4310+ kez okundu.
 

Kütahya’da, ’Tarım gezginleri ağırlanıyor’ projesi

Mevsimlik işçilerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için harekete geçildi. Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde mevsimlik tarım işçileri için banyo, tuvalet ve mutfaktan oluşan konteynerler hizmete sunuldu. ’Kütahya tarım gezginlerini ağırlıyor’ projesi kapsamında Aslanapa ilçesine bağlı Adaköy’de kullanıma sunulan konteynerler mevsimlik tarım işçilerini sevindirdi. Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) iş birliğinde tarım işçileri için hazırlanan konteynerlerin kurulumu gerçekleştirildi.
Mevsimlik işçilerinin yaşam koşullarının iyileştirilmesi için harekete geçildi.
Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde mevsimlik tarım işçileri için banyo, tuvalet ve mutfaktan oluşan konteynerler hizmete sunuldu.
’Kütahya tarım gezginlerini ağırlıyor’ projesi kapsamında Aslanapa ilçesine bağlı Adaköy’de kullanıma sunulan konteynerler mevsimlik tarım işçilerini sevindirdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) iş birliğinde tarım işçileri için hazırlanan konteynerlerin kurulumu gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.