İBT WEB

Lapseki’de buğday tarlasında yangın

28.07.2020 - 14:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3696+ kez okundu.
 

Lapseki’de buğday tarlasında yangın

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alan Dalyan mevkiinde daha önce hasat edilen buğday tarlasında yangın çıktı. Kısa sürede söndürülen yangında yaklaşık 15 dönüm arazi zarar gördü. Olay yerine 2 adet Orman İşletme Şefliğine bağlı yangın söndürme arazözü ile Lapseki Belediyesi bünyesinde yer alan bir adet itfaiye ve greyder sevk edildi. Tarlada çalışan işçiler, tellerin arasından geçen kuş sürüsünün şaseye neden olduğunu ve yangının bu nedenle çıktığını öne sürdü. Büyümeden kısa sürede kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, yaklaşık 15 dönüm arazi zarar gördü. Tarlada soğutma çalışmaları sürüyor.
Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde yer alan Dalyan mevkiinde daha önce hasat edilen buğday tarlasında yangın çıktı. Kısa sürede söndürülen yangında yaklaşık 15 dönüm arazi zarar gördü.
Olay yerine 2 adet Orman İşletme Şefliğine bağlı yangın söndürme arazözü ile Lapseki Belediyesi bünyesinde yer alan bir adet itfaiye ve greyder sevk edildi. Tarlada çalışan işçiler, tellerin arasından geçen kuş sürüsünün şaseye neden olduğunu ve yangının bu nedenle çıktığını öne sürdü.
Büyümeden kısa sürede kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, yaklaşık 15 dönüm arazi zarar gördü. Tarlada soğutma çalışmaları sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.