İBT WEB

Lisanslı judocular antrenmanlarını sürdürüyor

Genel 18.08.2020 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3344+ kez okundu.
 

Lisanslı judocular antrenmanlarını sürdürüyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı lisanslı Judocular antrenmanlarını sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde Düzce Gençlik Merkezi spor salonunda sürdürüyor. Korona virüs salgını nedeni ile uzun süre spor salonlarından uzak kalan lisanslı sporcular antrenmanlarına başladı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı lisanslı judocularda uzun bir aranın ardından antrenmanlarına başladı. Düzce Gençlik Merkezi spor salonunda sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde lisanslı judocular antrenmanlarını sürdürüyor.
DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı lisanslı Judocular antrenmanlarını sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde Düzce Gençlik Merkezi spor salonunda sürdürüyor.
Korona virüs salgını nedeni ile uzun süre spor salonlarından uzak kalan lisanslı sporcular antrenmanlarına başladı. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı lisanslı judocularda uzun bir aranın ardından antrenmanlarına başladı. Düzce Gençlik Merkezi spor salonunda sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde lisanslı judocular antrenmanlarını sürdürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.