İBT WEB

Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2022 - 10:16, Güncelleme: 12.03.2022 - 10:01 2083+ kez okundu.
 

Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar

Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar

Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri biyoloji dersinde dolaşım sistemi ve kalbin anatomisini kazdan elde ettikleri gerçek kalp üzerinde gerçekleştirdikleri deneyle gözlemlediler.Okulun Biyoloji Öğretmeni Başak Karslı tarafından dolaşım sistemi ve kalbin anatomisi ders kitabı ve diğer kaynaklardaki bilgilerle işlendikten sonra, daha kalıcı öğrenmeyi sağlayan ve yaparak yaşayarak öğrenme imkanı da sunan deneylerle pekiştiriliyor.Okul Müdürü İsmail Aydın, kazdan alınan gerçek kalp üzerinde yapılan deney çalışmasının, öğrencilerin ilgisini artırmanın yanında somut olarak kalbi görmelerine ve kalıcı öğrenmelerine vesile olduğunu söyledi.Müdürü İsmail Aydın, ”11. sınıf öğrencilerinin katıldığı deney etkinliği öğrenciler tarafın ilgi ile izlendi ve büyük beğeni gördü. Deney etkinliğini yapan Başak hocamıza teşekkür ediyor, deney etkinliğine katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Lise öğrencileri kaz kalbi üzerinde deney yaptılar
Hisarcık 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencileri biyoloji dersinde dolaşım sistemi ve kalbin anatomisini kazdan elde ettikleri gerçek kalp üzerinde gerçekleştirdikleri deneyle gözlemlediler.
Okulun Biyoloji Öğretmeni Başak Karslı tarafından dolaşım sistemi ve kalbin anatomisi ders kitabı ve diğer kaynaklardaki bilgilerle işlendikten sonra, daha kalıcı öğrenmeyi sağlayan ve yaparak yaşayarak öğrenme imkanı da sunan deneylerle pekiştiriliyor.
Okul Müdürü İsmail Aydın, kazdan alınan gerçek kalp üzerinde yapılan deney çalışmasının, öğrencilerin ilgisini artırmanın yanında somut olarak kalbi görmelerine ve kalıcı öğrenmelerine vesile olduğunu söyledi.
Müdürü İsmail Aydın, ”11. sınıf öğrencilerinin katıldığı deney etkinliği öğrenciler tarafın ilgi ile izlendi ve büyük beğeni gördü. Deney etkinliğini yapan Başak hocamıza teşekkür ediyor, deney etkinliğine katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.