İBT WEB

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ HAFTALIK PANDEMİ RAPORU

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 09.02.2021 - 15:18, Güncelleme: 09.02.2021 - 15:18 2265+ kez okundu.
 

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ HAFTALIK PANDEMİ RAPORU

Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik doğrultusunda her hafta vatandaşlara duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı.

  Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik doğrultusunda her hafta vatandaşlara duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı.    Lüleburgaz Belediyesi şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarıyla her hafta paylaştığı haftalık “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. Raporda Sevgi Mağazası’ndan yararlanan aile sayısından nakdi destekte bulunulan aileye, kullanılan maskeden dezenfektana kadar çok sayıda bilgi yer alıyor.    41 aileye 525 parça giyecek   Lüleburgaz Belediyesi’nin Ocak ayında faaliyete sunduğu Sevgi Mağazası’ndan 1 ile 5 Şubat tarihleri arasında 41 aile faydalandı. Ailelere ayakkabıdan kıyafete, çocuk kıyafetlerinden dış giyime kadar toplam 525 parça giyecek verildi. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta 19 aileye daha nakdi destekte bulunuldu.    10 bin maske kullanıldı   Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında belediye hizmet binası ve pazar yerlerinde, belediye personeliyle vatandaşa toplam 10 bin 841 adet maske dağıttı. Maskenin yanı sıra bin 400 adet de eldiven dağıtıldı. Öte yandan kent genelindeki 2 bin 460 adet konteynerin deterjanlı suyla temizlenmesi işlemleri devam ederken geçtiğimiz hafta toplam 190 litre dezenfektan kullanıldı.
Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik doğrultusunda her hafta vatandaşlara duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin şeffaf belediyecilik doğrultusunda her hafta vatandaşlara duyurduğu “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. 

 

Lüleburgaz Belediyesi şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarıyla her hafta paylaştığı haftalık “Pandemi ve Sosyal Yardım” raporu yayınlandı. Raporda Sevgi Mağazası’ndan yararlanan aile sayısından nakdi destekte bulunulan aileye, kullanılan maskeden dezenfektana kadar çok sayıda bilgi yer alıyor. 

 

41 aileye 525 parça giyecek

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin Ocak ayında faaliyete sunduğu Sevgi Mağazası’ndan 1 ile 5 Şubat tarihleri arasında 41 aile faydalandı. Ailelere ayakkabıdan kıyafete, çocuk kıyafetlerinden dış giyime kadar toplam 525 parça giyecek verildi. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta 19 aileye daha nakdi destekte bulunuldu. 

 

10 bin maske kullanıldı

 

Tüm bunlarla birlikte Lüleburgaz Belediyesi korona virüsle mücadele kapsamında belediye hizmet binası ve pazar yerlerinde, belediye personeliyle vatandaşa toplam 10 bin 841 adet maske dağıttı. Maskenin yanı sıra bin 400 adet de eldiven dağıtıldı. Öte yandan kent genelindeki 2 bin 460 adet konteynerin deterjanlı suyla temizlenmesi işlemleri devam ederken geçtiğimiz hafta toplam 190 litre dezenfektan kullanıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.