İBT WEB

Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 15:51, Güncelleme: 30.03.2021 - 15:51 2311+ kez okundu.
 

Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi

Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi

Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi   “Öncelik hayatın, öncelik yayanın”   Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kırmızı çizgi” uygulamasına etkinliğine katıldı. Ellerine fırçayı alan Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidine sembolik olarak kırmızı çizgi çekti. Yüce ve Gerenli daha sonra sürücülere yaya geçitlerinde önceliği yayaya vermelerini hatırlatan broşürlerden dağıttı.    İçişleri Bakanlığı’nın, Türkiye’de meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıplarının önlenmesi, toplumsal duyarlılığın artırılması ve yaya önceliği konusunda farkındalığı en üst düzeye çıkartmak için yaya geçitlerinde hayata geçirdiği “Kırmızı çizgisi” uygulaması 81 ille birlikte Lüleburgaz’da da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidinde düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem katıldı.    Çizgiyi beraber çektiler   Lüleburgaz Lisesi önünde sembolik olarak gerçekleşen etkinlikte Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli yaya geçidine ellerinde fırçayla kırmızı çizgiyi beraber çektiler. Ardından Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, trafik polisleri ve öğrencilerin de katılımıyla sürücülere trafikte yaya önceliği hakkında bilgilendirici broşür dağıttı. 
Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi

Lüleburgazda kırmızı çizgiler çekildi

 

“Öncelik hayatın, öncelik yayanın”

 

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kırmızı çizgi” uygulamasına etkinliğine katıldı. Ellerine fırçayı alan Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidine sembolik olarak kırmızı çizgi çekti. Yüce ve Gerenli daha sonra sürücülere yaya geçitlerinde önceliği yayaya vermelerini hatırlatan broşürlerden dağıttı. 

 

İçişleri Bakanlığı’nın, Türkiye’de meydana gelen trafik kazalarında can ve mal kayıplarının önlenmesi, toplumsal duyarlılığın artırılması ve yaya önceliği konusunda farkındalığı en üst düzeye çıkartmak için yaya geçitlerinde hayata geçirdiği “Kırmızı çizgisi” uygulaması 81 ille birlikte Lüleburgaz’da da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Lüleburgaz Lisesi önündeki yaya geçidinde düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal, Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanı Ömür Gökmen ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem katıldı. 

 

Çizgiyi beraber çektiler

 

Lüleburgaz Lisesi önünde sembolik olarak gerçekleşen etkinlikte Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli yaya geçidine ellerinde fırçayla kırmızı çizgiyi beraber çektiler. Ardından Kaymakam Yüce ve Başkan Gerenli, trafik polisleri ve öğrencilerin de katılımıyla sürücülere trafikte yaya önceliği hakkında bilgilendirici broşür dağıttı. 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.