İBT WEB

Macaristan Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Palancıoğlu’na ziyaret

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 15:10, Güncelleme: 05.04.2022 - 15:00 1520+ kez okundu.
 

Macaristan Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Palancıoğlu’na ziyaret

Macaristan Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Palancıoğlu’na ziyaret

Bir dizi program için Kayseri’de bulunan Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu makamında ziyaret etti.Türkiye ile Macaristan’ın samimi bir ikili ilişkileri olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Macaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Viktor Matis, Türk-Macar İş Adamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Sayın Osman Şahbaz beyi belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Macaristan ile ortak geçmişimiz var. Her iki tarafın gayretleriyle karşılıklı bilgi alışverişi ve yatırım yapma imkânları araştırılıyor. Zaten ortak geçmişimiz olduğu için çok hızlı kaynaşıyoruz. Ortak menfaatler çerçevesinde ülke olarak hareket ediyoruz. Türk-Macar ilişkilerini ekonomik anlamda geliştirmek adına verimli geçen ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.Macaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Viktor Matis ise, “Melikgazi’de bulunmak benim için büyük bir mutluluk. Kayseri’ye her seferinde severek geri geliyorum. Bugün Kayseri’de birçok toplantı yapacağız. Bu çerçevede sizi ziyaret etmek istedik. Bazı projelerimiz var, bunları sizlerle değerlendirmek istiyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkürler” diye konuştu.
Macaristan Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Palancıoğlu’na ziyaret
Bir dizi program için Kayseri’de bulunan Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Matis, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu makamında ziyaret etti.
Türkiye ile Macaristan’ın samimi bir ikili ilişkileri olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Macaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Viktor Matis, Türk-Macar İş Adamları Derneği Başkanı ve Macaristan Kayseri Fahri Konsolosu Sayın Osman Şahbaz beyi belediyemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Macaristan ile ortak geçmişimiz var. Her iki tarafın gayretleriyle karşılıklı bilgi alışverişi ve yatırım yapma imkânları araştırılıyor. Zaten ortak geçmişimiz olduğu için çok hızlı kaynaşıyoruz. Ortak menfaatler çerçevesinde ülke olarak hareket ediyoruz. Türk-Macar ilişkilerini ekonomik anlamda geliştirmek adına verimli geçen ziyaret için teşekkür ediyorum” dedi.
Macaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Viktor Matis ise, “Melikgazi’de bulunmak benim için büyük bir mutluluk. Kayseri’ye her seferinde severek geri geliyorum. Bugün Kayseri’de birçok toplantı yapacağız. Bu çerçevede sizi ziyaret etmek istedik. Bazı projelerimiz var, bunları sizlerle değerlendirmek istiyoruz. Misafirperverliğiniz için teşekkürler” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.