İBT WEB

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GENÇLERE KÜLTÜR HİZMETİ

Eğitim 14.03.2021 - 17:44, Güncelleme: 14.03.2021 - 17:44 2137+ kez okundu.
 

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN GENÇLERE KÜLTÜR HİZMETİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genç kitapseverlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 15 günlük aralıklarla etkinlik gerçekleştirecek.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK .GENÇLERE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILIYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Gençlik Merkezi Üyeleri gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için anlamlı bir etkinlik gerçekleştiriyor. KİTAPSEVERLER GENÇLİK MERKEZİNDE BİR ARAYA GELİYOR Gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen ve 15 günlük aralıklarla guruplar halinde gerçekleştirilen okuma etkinliklerine katılmak isteyen kitapseverler Gençlik Merkezinden temin edecekleri kitapları okuyarak etkinliğe katılabilecek. Sanat Sokağı Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin amacı gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, gönüllü olarak proje ve çalışmalarda bulunma alışkanlığı ile sosyal sorumluluk bilinci kazandırmanın yanı sıra zamanın nitelikli kullanılmasını sağlıyor. Gençlerin özellikle gönüllü olarak katıldığı ve 10 kişilik gruplardan oluşan kitap okuma grupları 15 günde bir kitap okuma oturumu gerçekleştiriyor. Kitapseverler Gençlik Merkezi’nden almış oldukları kitapları okuyarak kitaplarla ilgili özet ve kısa bilgilerin yer aldığı kitap özet formunu dolduruyor. Oturum günü ve saatinde moderatör başkanlığında kitapların kritiği yapılıyor. Gençlik Merkezi tarafından farklı kitap okuma grupları oluşturularak her yıl düzenli bir şekilde bu programlar devam ediyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Genç kitapseverlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 15 günlük aralıklarla etkinlik gerçekleştirecek.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK .GENÇLERE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRILIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Gençlik Merkezi Üyeleri gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için anlamlı bir etkinlik gerçekleştiriyor.

KİTAPSEVERLER GENÇLİK MERKEZİNDE BİR ARAYA GELİYOR

Gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen ve 15 günlük aralıklarla guruplar halinde gerçekleştirilen okuma etkinliklerine katılmak isteyen kitapseverler Gençlik Merkezinden temin edecekleri kitapları okuyarak etkinliğe katılabilecek. Sanat Sokağı Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğin amacı gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, gönüllü olarak proje ve çalışmalarda bulunma alışkanlığı ile sosyal sorumluluk bilinci kazandırmanın yanı sıra zamanın nitelikli kullanılmasını sağlıyor. Gençlerin özellikle gönüllü olarak katıldığı ve 10 kişilik gruplardan oluşan kitap okuma grupları 15 günde bir kitap okuma oturumu gerçekleştiriyor. Kitapseverler Gençlik Merkezi’nden almış oldukları kitapları okuyarak kitaplarla ilgili özet ve kısa bilgilerin yer aldığı kitap özet formunu dolduruyor. Oturum günü ve saatinde moderatör başkanlığında kitapların kritiği yapılıyor. Gençlik Merkezi tarafından farklı kitap okuma grupları oluşturularak her yıl düzenli bir şekilde bu programlar devam ediyor.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.