İBT WEB

Malazgirt’te TYP kuraları çekildi

Genel 02.10.2020 - 14:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1945+ kez okundu.
 

Malazgirt’te TYP kuraları çekildi

Muş’un Malazgirt ilçesinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilecek 70 kişi kurayla belirlendi. İŞ-KUR aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda istihdam edilecek adaylar için Alparslan Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde pandemi kuralları içerisinde kura çekimi yapıldı. Programda yer almak için başvuru yapan kişiler arasından Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle 70 kişi belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Noter huzurunda sosyal mesafe kurları içerisinde yapılan kura çekimiyle adaletli bir dağılım yapmak istediklerini belirtti.
Muş’un Malazgirt ilçesinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilecek 70 kişi kurayla belirlendi.
İŞ-KUR aracılığıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda istihdam edilecek adaylar için Alparslan Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde pandemi kuralları içerisinde kura çekimi yapıldı. Programda yer almak için başvuru yapan kişiler arasından Noter huzurunda yapılan kura çekimiyle 70 kişi belirlendi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Noter huzurunda sosyal mesafe kurları içerisinde yapılan kura çekimiyle adaletli bir dağılım yapmak istediklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.