İBT WEB

Malkara'daki orman yangını söndürüldü

19.07.2023 - 06:12, Güncelleme: 19.07.2023 - 06:12 820+ kez okundu.
 

Malkara'daki orman yangını söndürüldü

Malkara Teteköy Mahallesi’nde hafta başında çıkan orman yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Teteköy’deki yangında 3 bin 500 dönüm ormanlık alan kül oldu.  Keşan İtfaiyesi, Malkara İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü İtfaiyesi ile 2 helikopterin büyük uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sabaha karşı tamamlandı. Kadıköy istikametine giden yangının söndürülmesinin Korudağ’a gitmesini engellediği de öğrenildi. Alınan bilgiye göre yangında 3 bin 500 dönüm alanın yandığı ve yangın dolayısıyla vatandaşların da yangının söndürülmesi konusunda traktörleri ve kazma kürekle büyük mücadele ettiği kaydedildi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Malkara Teteköy Mahallesi’nde hafta başında çıkan orman yangın kontrol altına alınarak, söndürüldü.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Teteköy’deki yangında 3 bin 500 dönüm ormanlık alan kül oldu. 

Keşan İtfaiyesi, Malkara İtfaiyesi, Orman İşletme Müdürlüğü İtfaiyesi ile 2 helikopterin büyük uğraşları sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları sabaha karşı tamamlandı.

Kadıköy istikametine giden yangının söndürülmesinin Korudağ’a gitmesini engellediği de öğrenildi.

Alınan bilgiye göre yangında 3 bin 500 dönüm alanın yandığı ve yangın dolayısıyla vatandaşların da yangının söndürülmesi konusunda traktörleri ve kazma kürekle büyük mücadele ettiği kaydedildi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.