İBT WEB

Manavgat otogarında çalışmayan güvenlik kameralarına tepki

Genel 01.07.2020 - 13:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3040+ kez okundu.
 

Manavgat otogarında çalışmayan güvenlik kameralarına tepki

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otogar esnafı güvenlik kameralarının çalışmamasına tepki gösterdi. Manavgat Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan güvenlik kameralarının, 3 yıldır çalışmaması, terminalde yaşanan olayların güvenlik güçleri tarafından kısa sürede aydınlatılmasında probleme sebep olurken, terminaldeki yazıhane sahibi ve çalışanları da hırsızlık ve diğer olaylar karşısında tedirgin ediyor. Firma sahipleri otogarda meydana gelen asayiş olaylarında görüntünün yazıhanelerde arandığını, terminaldeki güvenlik kameraları çalışmadığı için sorun yaşandığını söyledi. Firmalar, Büyükşehir Belediyesi’nin otogardaki güvenlik kameralarını bir an önce faaliyete geçirmesini talep etti.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde otogar esnafı güvenlik kameralarının çalışmamasına tepki gösterdi.
Manavgat Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bulunan güvenlik kameralarının, 3 yıldır çalışmaması, terminalde yaşanan olayların güvenlik güçleri tarafından kısa sürede aydınlatılmasında probleme sebep olurken, terminaldeki yazıhane sahibi ve çalışanları da hırsızlık ve diğer olaylar karşısında tedirgin ediyor. Firma sahipleri otogarda meydana gelen asayiş olaylarında görüntünün yazıhanelerde arandığını, terminaldeki güvenlik kameraları çalışmadığı için sorun yaşandığını söyledi. Firmalar, Büyükşehir Belediyesi’nin otogardaki güvenlik kameralarını bir an önce faaliyete geçirmesini talep etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.