İBT WEB

Manisa BBSK Flaması Bozdağ Zirvesinde Dalgalandı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.02.2022 - 14:33, Güncelleme: 21.02.2022 - 14:33 1529+ kez okundu.
 

Manisa BBSK Flaması Bozdağ Zirvesinde Dalgalandı

Manisa Büyükşehir Belediyespor dağcılık branşı Ödemiş Bozdağ’a kış tırmanışı gerçekleştirdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor dağcılık branşı Ödemiş Bozdağ’a kış tırmanışı gerçekleştirdi. 2517 metre yükseklikteki zirveye ulaşan yeşil-beyazlı dağcılar, burada Manisa BBSK flamasını da dalgalandırdılar. Manisa Büyükşehir Belediyespor dağcılık branşı sporcuları, hafta sonu Bozdağ’da kış tırmanışı gerçekleştirdi. Tırmanış,  sabah 9.00 saatlerinde 1135 metre yükseklikteki Bozdağ Mahallesinden başladı. Belli bir yükseklikten sonra karlı bir zeminde ve genellikle sakin bir havada devam eden tırmanışta sporcular saat 13.00 civarında zirveye ulaştı. Şiddetli rüzgar sebebi ile fotoğraf çekimi sonrası dönüşe geçen dağcılar, uygun yerlerde kazma/krampon uygulaması da yaparak 16.00’da Bozdağ Mahallesi’ne inerek faaliyeti tamamladı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor dağcılık branşı Ödemiş Bozdağ’a kış tırmanışı gerçekleştirdi

Manisa Büyükşehir Belediye spor dağcılık branşı Ödemiş Bozdağ’a kış tırmanışı gerçekleştirdi. 2517 metre yükseklikteki zirveye ulaşan yeşil-beyazlı dağcılar, burada Manisa BBSK flamasını da dalgalandırdılar.

Manisa Büyükşehir Belediye spor dağcılık branşı sporcuları, hafta sonu Bozdağ’da kış tırmanışı gerçekleştirdi. Tırmanış,  sabah 9.00 saatlerinde 1135 metre yükseklikteki Bozdağ Mahallesinden başladı. Belli bir yükseklikten sonra karlı bir zeminde ve genellikle sakin bir havada devam eden tırmanışta sporcular saat 13.00 civarında zirveye ulaştı. Şiddetli rüzgar sebebi ile fotoğraf çekimi sonrası dönüşe geçen dağcılar, uygun yerlerde kazma/krampon uygulaması da yaparak 16.00’da Bozdağ Mahallesi’ne inerek faaliyeti tamamladı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.