İBT WEB

Manisanın Kızları Finalde Kaybetti

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 26.06.2021 - 15:21, Güncelleme: 26.06.2021 - 15:21 1825+ kez okundu.
 

Manisanın Kızları Finalde Kaybetti

voleybol şampiyonası finalinde rakibine boyun eğen Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Valilik Turnuvası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası finalinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ataspor’a 3-0 mağlup oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Ataspor yıldız kızlar finali Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Turnuva boyunca oynadıkları başarılı voleybolla adından söz ettiren iki takımın mücadelesinde gülen taraf Ataspor oldu. Ataspor, 25-21, 25-17 ve 25-21’lik set sonuçları ile karşılaşmayı 3-0 kazandı. Valilik Turnuvası voleybol şampiyonası finalinde rakibine boyun eğen Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvayı ikincilikle tamamladı.
voleybol şampiyonası finalinde rakibine boyun eğen Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Valilik Turnuvası Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonası finalinde Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ataspor’a 3-0 mağlup oldu. Manisa Büyükşehir Belediye spor ile Ata spor yıldız kızlar finali Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Turnuva boyunca oynadıkları başarılı voleybolla adından söz ettiren iki takımın mücadelesinde gülen taraf Ata spor oldu. Ataspor, 25-21, 25-17 ve 25-21’lik set sonuçları ile karşılaşmayı 3-0 kazandı. Valilik Turnuvası voleybol şampiyonası finalinde rakibine boyun eğen Manisa Büyükşehir Belediyespor, turnuvayı ikincilikle tamamladı.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.