İBT WEB

Maraton İzmir hazırlıklar tamamlandı

Siyaset 03.10.2020 - 12:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2930+ kez okundu.
 

Maraton İzmir hazırlıklar tamamlandı

Bu sene, ilk kez düzenlenecek Maraton İzmir için tüm hazırlıklar tamamlandı. 4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Maraton İzmir’de Red Bull Challengers, Beat, NRC Rundamental, Runarchy ve KSK One Team koşu grupları kilometrelere meydan okuyacak. Koşu grupları son hazırlıklarını İzmir’de gerçekleştirdi. Maraton İzmir’de Red Bull Challengers 5 koşu gurubu ile yer alacak. Lozan Meydanı’ndan başlayıp Karşıyaka’dan dönecek katılımcıların bitişe yine Lozan Meydanı’nda gelecekleri maratonda, 42 kilometre ve 10 kilometre koşularının yanı sıra sanal koşular da gerçekleştirilecek.
Bu sene, ilk kez düzenlenecek Maraton İzmir için tüm hazırlıklar tamamlandı.
4 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Maraton İzmir’de Red Bull Challengers, Beat, NRC Rundamental, Runarchy ve KSK One Team koşu grupları kilometrelere meydan okuyacak. Koşu grupları son hazırlıklarını İzmir’de gerçekleştirdi.
Maraton İzmir’de Red Bull Challengers 5 koşu gurubu ile yer alacak. Lozan Meydanı’ndan başlayıp Karşıyaka’dan dönecek katılımcıların bitişe yine Lozan Meydanı’nda gelecekleri maratonda, 42 kilometre ve 10 kilometre koşularının yanı sıra sanal koşular da gerçekleştirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.