İBT WEB

Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 13:58, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:25 2426+ kez okundu.
 

Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı

Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi düzenlenen törenle kutlandı.Artuklu ilçesinde Selen Kışlası’nda düzenlenen törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, öğrenciler tarafından hazırlanan ve Çanakkale türkülerinden oluşan müzik dinletisi ile devam etti. Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı gösteri ile program son buldu.Programa, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 70’nci Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Mardin İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, siyasi parti başkanları, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı
Mardin’de 18 Mart Çanakkale Zaferi düzenlenen törenle kutlandı.
Artuklu ilçesinde Selen Kışlası’nda düzenlenen törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, öğrenciler tarafından hazırlanan ve Çanakkale türkülerinden oluşan müzik dinletisi ile devam etti. Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin sergilediği ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı gösteri ile program son buldu.
Programa, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 70’nci Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Mardin İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, siyasi parti başkanları, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.