İBT WEB

Mardin’de yolcu otobüsünde 46 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 13:58, Güncelleme: 16.02.2021 - 13:58 2855+ kez okundu.
 

Mardin’de yolcu otobüsünde 46 adet gümrük kaçağı telefon ele geçirildi

Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrol ve araması esnasında durdurulan yolcu otobüsündeki yolcunun valizinde yapılan aramada 46 adet gümrük kaçağı telefon ve muhtelif kaçak malzeme ele geçirildi.Derik İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Üçyol Jandarma Komutanlığı arama noktasında yapılan müşterek yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında durdurulan yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan M.Ö. isimli şahsın valizinde yapılan aramada gümrük kaçağı 46 adet akıllı telefon ile 25 adet şarj cihazı ele geçirildiği öğrenildi. Söz konusu olayla ilgili ele geçirilen kaçak malzemelere el konulduğu, şüpheli şahsın ise jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.
Mardin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrol ve araması esnasında durdurulan yolcu otobüsündeki yolcunun valizinde yapılan aramada 46 adet gümrük kaçağı telefon ve muhtelif kaçak malzeme ele geçirildi.
Derik İlçe Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Üçyol Jandarma Komutanlığı arama noktasında yapılan müşterek yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında durdurulan yolcu otobüsünde yolcu olarak bulunan M.Ö. isimli şahsın valizinde yapılan aramada gümrük kaçağı 46 adet akıllı telefon ile 25 adet şarj cihazı ele geçirildiği öğrenildi. Söz konusu olayla ilgili ele geçirilen kaçak malzemelere el konulduğu, şüpheli şahsın ise jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.