İBT WEB

Marketlerde raf ve kasa fiyat denetimi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:35, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:34 847+ kez okundu.
 

Marketlerde raf ve kasa fiyat denetimi

Marketlerde raf ve kasa fiyat denetimi

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret İl Müdürlüğü personeliyle birlikte şehir merkezindeki marketlerde fiyat denetimi yaptı.Ticaret İl Müdürlüğü personeliyle birlikte marketlerde denetimler gerçekleştiren zabıta müdürlüğü ekipleri, raf ve kasa fiyatlarını tek tek inceledi. Zabıta müdürlüğü ekipleri, denetimlere ara vermeden devam edeceklerini söylerken vatandaşlar ise bu tür denetimleri oldukça önemli bulduklarını dile getirdi.
Marketlerde raf ve kasa fiyat denetimi
Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ticaret İl Müdürlüğü personeliyle birlikte şehir merkezindeki marketlerde fiyat denetimi yaptı.
Ticaret İl Müdürlüğü personeliyle birlikte marketlerde denetimler gerçekleştiren zabıta müdürlüğü ekipleri, raf ve kasa fiyatlarını tek tek inceledi. Zabıta müdürlüğü ekipleri, denetimlere ara vermeden devam edeceklerini söylerken vatandaşlar ise bu tür denetimleri oldukça önemli bulduklarını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.