İBT WEB

Marmara yı kaplayan müsilaj Ege ye doğru ilerliyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.06.2021 - 12:04, Güncelleme: 21.06.2021 - 12:04 1499+ kez okundu.
 

Marmara yı kaplayan müsilaj Ege ye doğru ilerliyor

Marmara Denizi'nde etkisini her geçen gün artıran müsilaj yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor

Marmara Denizi ve Çanakkale Boğazı'na yayılan müsilaj son dönemde en önemli gündem maddelerinden biri. Uzmanlar, "Marmara ölüyor" diyerek durumun ciddiyetini anlatıyor. Denizin görüntüleri dünya basınında da yer buldu. 8 HAZİRAN'DA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 6 Haziran'da Marmara için 'Koruma Eylem Planı'nı açıklamış, 8 Haziran'da 'temizlik seferberliği' başlatılmış, 15 Haziran'da 'müsilaj' toplantısı düzenlenmişti.  ÇANAKKALE BOĞAZI ÇIKIŞI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, 19 Haziran'da çektiği görüntüleri bugün Twitter'da paylaştı. Görüntülerin Çanakkale Boğazı çıkışında çekildiğini belirten Sarı, "Seddülbahir civarı 7-17 metre arası müsilaj kümeleri" notunu düştü.
Marmara Denizi'nde etkisini her geçen gün artıran müsilaj yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor

Marmara Denizi ve  Çanakkale Boğazı'na yayılan müsilaj son dönemde en önemli gündem maddelerinden biri. Uzmanlar, " Marmara ölüyor" diyerek durumun ciddiyetini anlatıyor. Denizin görüntüleri dünya basınında da yer buldu. 8 HAZİRAN'DA TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 6 Haziran'da Marmara için 'Koruma Eylem Planı'nı açıklamış, 8 Haziran'da 'temizlik seferberliği' başlatılmış, 15 Haziran'da 'müsilaj' toplantısı düzenlenmişti.  ÇANAKKALE BOĞAZI ÇIKIŞI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, 19 Haziran'da çektiği görüntüleri bugün Twitter'da paylaştı. Görüntülerin Çanakkale Boğazı çıkışında çekildiğini belirten Sarı, "Seddülbahir civarı 7-17 metre arası müsilaj kümeleri" notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.