İBT WEB

Marmaris’te ticareti yasak maymunlar ele geçirildi

05.10.2020 - 14:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3134+ kez okundu.
 

Marmaris’te ticareti yasak maymunlar ele geçirildi

Marmaris ilçesinde ticareti ve yurt dışına çıkışı yasak iki adet Rhesus cinsi maymun Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi. Edinilen bilgiye göre, Marmaris Armutalan Mahallesinde CITES sözleşmesine göre ticareti yasak 2 adet Rhesus maymunu ile birlikte iki kişi yakalandı. Maymunlara el konulurken, iki kişi hakkında kara avcılığı kanununa muhalefet suçundan haklarında idari para cezası kesildi. Maymunlar Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edilirken, buradan da Bursa Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon merkezine gönderildi.
Marmaris ilçesinde ticareti ve yurt dışına çıkışı yasak iki adet Rhesus cinsi maymun Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Marmaris Armutalan Mahallesinde CITES sözleşmesine göre ticareti yasak 2 adet Rhesus maymunu ile birlikte iki kişi yakalandı. Maymunlara el konulurken, iki kişi hakkında kara avcılığı kanununa muhalefet suçundan haklarında idari para cezası kesildi.
Maymunlar Marmaris Milli Parklar Müdürlüğü’ne teslim edilirken, buradan da Bursa Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon merkezine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.