İBT WEB

MASKİ Altyapı Yatırımlarıyla Sağlıklı Yarınlar İnşa Ediyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.03.2022 - 14:32, Güncelleme: 10.03.2022 - 14:32 1811+ kez okundu.
 

MASKİ Altyapı Yatırımlarıyla Sağlıklı Yarınlar İnşa Ediyor

MASKİ Altyapı Yatırımlarıyla Sağlıklı Yarınlar İnşa Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçe merkezinde Cumhuriyet Mahallesinde ring yolunun geçtiği güzergah ile yolun kesiştiği 263 sokakta yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarıyla sağlıklı yarınlar için çalışıyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçe merkezinde yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesinde ring yolunun geçtiği güzergah ve 263 sokakla kesiştiği noktada yapılan imalat ile yağışlı havalara karşı önlem alındı. “Yapılan iş çok güzel” Mahalle Muhtarı Kadir Zengin, “Çalışmadan memnunuz. Yapılan iş çok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyor ve selamlarımızı iletiyoruz” dedi.  
MASKİ Altyapı Yatırımlarıyla Sağlıklı Yarınlar İnşa Ediyor


MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçe merkezinde Cumhuriyet Mahallesinde ring yolunun geçtiği güzergah ile yolun kesiştiği 263 sokakta yağmur suyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarıyla sağlıklı yarınlar için çalışıyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçe merkezinde yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Cumhuriyet Mahallesinde ring yolunun geçtiği güzergah ve 263 sokakla kesiştiği noktada yapılan imalat ile yağışlı havalara karşı önlem alındı.
“Yapılan iş çok güzel”
Mahalle Muhtarı Kadir Zengin, “Çalışmadan memnunuz. Yapılan iş çok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun. Cengiz Başkanımıza teşekkür ediyor ve selamlarımızı iletiyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.