İBT WEB

MASKİ’den Turgutlu’da Öğrencileri Rahatlatan Çalışma

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.01.2022 - 10:51, Güncelleme: 03.01.2022 - 10:51 1774+ kez okundu.
 

MASKİ’den Turgutlu’da Öğrencileri Rahatlatan Çalışma

MASKİ’den Turgutlu’da Öğrencileri Rahatlatan Çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu merkez Yıldırım mahallesi Turan Sokak ve Özyiğit Sokak’ta yaptığı 220 metrelik yağmursuyu hattı imalatıyla yağmurlu havalarda oluşabilecek su birikintilerine karşı önlem aldı. Sokaklarda ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 19 Mayıs Ortaokulu’nda yağışlı havalarda oluşan su birikintileri yapılan çalışmayla son buldu. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu hattı imalatları gerçekleştirerek yağışlı havalarda oluşabilecek su birikintilerine karşı önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu merkez Yıldırım mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 19 Mayıs Ortaokulu’nda yağışlı havalarda yaşanan su birikintilerine karşı önlem olarak Turan Sokak ve Özyiğit Sokak’ta 220 metrelik yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Teknik Hizmetler Şube Müdürü Şahika Orhan ve MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci de yapılan çalışmayı yerinde takip etti. Yapılan çalışmayla yağışlı havalarda yaşanan su birikintilerinin önüne geçilirken, öğrencilerin yaşadığı sorun ortadan kalktı. “Büyükşehir ve MASKİ’den her türlü desteği alıyoruz” Yıldırım Mahalle Muhtarı Halil Turhan, Yağışlı havalarda Turan ve Özyiğit Sokak ile sokakta bulunan okullarda taşkınların olduğunu ve okullarda eğitim gören öğrencilerin zorluk yaşadığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemize sorunumuzu dile getirdik. Sağ olsunlar bizim bu sorunumuzla ilgilendiler. Yağmursuyu hattımız yenilendi. Sorunumuz büyük anlamda giderildi. Vatandaşlarımızdan da hiçbir şikayet gelmedi. İnşallah böyle devam eder. Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Büyükşehir Belediyesinden ve MASKİ’den her türlü desteği alıyoruz. Kanal açma ekibi olsun, ilaçlama ekibi olsun dairedeki tüm arkadaşlardan destek alıyoruz. Ekiplerimizden de çok memnunum. Cengiz Başkanımıza da bizlere vermiş olduğu destek için çok teşekkür ederim. Onun vesilesiyle diğer arkadaşlar bize her türlü yardımı yapıyorlar” diye konuştu.  
MASKİ’den Turgutlu’da Öğrencileri Rahatlatan Çalışma

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu merkez Yıldırım mahallesi Turan Sokak ve Özyiğit Sokak’ta yaptığı 220 metrelik yağmursuyu hattı imalatıyla yağmurlu havalarda oluşabilecek su birikintilerine karşı önlem aldı. Sokaklarda ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 19 Mayıs Ortaokulu’nda yağışlı havalarda oluşan su birikintileri yapılan çalışmayla son buldu. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağmursuyu hattı imalatları gerçekleştirerek yağışlı havalarda oluşabilecek su birikintilerine karşı önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, Turgutlu merkez Yıldırım mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 19 Mayıs Ortaokulu’nda yağışlı havalarda yaşanan su birikintilerine karşı önlem olarak Turan Sokak ve Özyiğit Sokak’ta 220 metrelik yağmursuyu hattı imalatı gerçekleştirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı Teknik Hizmetler Şube Müdürü Şahika Orhan ve MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci de yapılan çalışmayı yerinde takip etti. Yapılan çalışmayla yağışlı havalarda yaşanan su birikintilerinin önüne geçilirken, öğrencilerin yaşadığı sorun ortadan kalktı. “ Büyükşehir ve MASKİ’den her türlü desteği alıyoruz” Yıldırım Mahalle Muhtarı Halil Turhan, Yağışlı havalarda Turan ve Özyiğit Sokak ile sokakta bulunan okullarda taşkınların olduğunu ve okullarda eğitim gören öğrencilerin zorluk yaşadığını belirterek, “ Büyükşehir Belediyemize sorunumuzu dile getirdik. Sağ olsunlar bizim bu sorunumuzla ilgilendiler. Yağmursuyu hattımız yenilendi. Sorunumuz büyük anlamda giderildi. Vatandaşlarımızdan da hiçbir şikayet gelmedi. İnşallah böyle devam eder. Şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Büyükşehir Belediyesinden ve MASKİ’den her türlü desteği alıyoruz. Kanal açma ekibi olsun, ilaçlama ekibi olsun dairedeki tüm arkadaşlardan destek alıyoruz. Ekiplerimizden de çok memnunum. Cengiz Başkanımıza da bizlere vermiş olduğu destek için çok teşekkür ederim. Onun vesilesiyle diğer arkadaşlar bize her türlü yardımı yapıyorlar” diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.