İBT WEB

MASKİ’den Yunusemre’de 2,5 kilometrelik terfi hattı

Genel 05.10.2020 - 14:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3036+ kez okundu.
 

MASKİ’den Yunusemre’de 2,5 kilometrelik terfi hattı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Otmanlar Mahallesinde açılan sondajın 2,5 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başlandı. MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Otmanlar Mahallesinde 216 metre derinlikte ulaşabildiği sondajın 2,5 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Enerji nakil hattının çekilmesinin ardından mahalleye kesintisiz ve daha sağlıklı su ulaşacak.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Otmanlar Mahallesinde açılan sondajın 2,5 kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başlandı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesine bağlı Otmanlar Mahallesinde 216 metre derinlikte ulaşabildiği sondajın 2,5 kilometrelik içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Enerji nakil hattının çekilmesinin ardından mahalleye kesintisiz ve daha sağlıklı su ulaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.