İBT WEB

MAVİ BEYAZLI BASKETBOLCULARDA HEDEF 1 LİG

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.06.2021 - 12:11, Güncelleme: 21.06.2021 - 12:11 1704+ kez okundu.
 

MAVİ BEYAZLI BASKETBOLCULARDA HEDEF 1 LİG

Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor

Salgın sebebiyle uzun süredir maçların oynanmadığı ligde çalışmalarını antrenmanlarla sürdüren Hataylı basketbolcular, 7 Temmuz’da başlayacak 1 Lig’e yükselme maçlarına Antakya’da hazırlanıyor. 5 Temmuz’a kadar HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde kamp yaparak hem güç hem de moral depolayacak olan mavi-beyazlılarda tek hedef 1 Lig’de mücadele etmek. Yalova’da düzenlenecek turnuvada Hatay Büyükşehir Belediyespor ile birlikte 9 takım daha mücadele ederek 1 Lig’e yükselmek için ter dökecek.  
Hatay Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor


Salgın sebebiyle uzun süredir maçların oynanmadığı ligde çalışmalarını antrenmanlarla sürdüren Hataylı basketbolcular, 7 Temmuz’da başlayacak 1 Lig’e yükselme maçlarına Antakya’da hazırlanıyor. 5 Temmuz’a kadar HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde kamp yaparak hem güç hem de moral depolayacak olan mavi-beyazlılarda tek hedef 1 Lig’de mücadele etmek. Yalova’da düzenlenecek turnuvada Hatay Büyükşehir " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyespor ile birlikte 9 takım daha mücadele
ederek 1 Lig’e yükselmek için ter dökecek.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.