İBT WEB

Mehmetçikten Suriyeli çocuklara bayram hediyesi

Genel 31.07.2020 - 12:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3737+ kez okundu.
 

Mehmetçikten Suriyeli çocuklara bayram hediyesi

Suriye’de Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan Mehmetçik, bölge halkına yardımlarına devam ederken çocukları da unutmadı. Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, "En zor şartlarda gece gündüz demeden Suriyeli kardeşlerimizin yanında olan kahraman Mehmetçik, Kurban Bayramı dolayısıyla Barış Pınarı bölgesindeki çocuklara ayakkabı yardımı yaparak bir kez daha miniklerin yüzünü güldürdü" denildi.
Suriye’de Barış Pınarı Harekatı bölgesinde görev yapan Mehmetçik, bölge halkına yardımlarına devam ederken çocukları da unutmadı.
Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya adresinden yapılan paylaşımda, "En zor şartlarda gece gündüz demeden Suriyeli kardeşlerimizin yanında olan kahraman Mehmetçik, Kurban Bayramı dolayısıyla Barış Pınarı bölgesindeki çocuklara ayakkabı yardımı yaparak bir kez daha miniklerin yüzünü güldürdü" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.