İBT WEB

Meksika donanmasından tekneye nefes kesen uyuşturucu operasyonu

03.09.2020 - 08:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3183+ kez okundu.
 

Meksika donanmasından tekneye nefes kesen uyuşturucu operasyonu

Meksika donanmasının, denizde tekneye düzenlediği nefes kesen operasyonda 2.9 ton kokain ele geçirildi. Meksika donanması, uyuşturucu ile mücadele kapsamında nefes kesen bir operasyona imza attı. Meksika açıklarında bir tekneye operasyon düzenlendi. Helikopterden tekneye inen askerler, gemide bulunan 2.9 ton kokaine el koydu. Donanma tarafından yapılan açıklamada, Meksika’nın Karayip Denizi kıyısında bulunan Mahahual kenti açıklarında gerçekleştirilen operasyon sırasında 3 şüphelinin de gözaltına alındığı kaydedildi.
Meksika donanmasının, denizde tekneye düzenlediği nefes kesen operasyonda 2.9 ton kokain ele geçirildi.
Meksika donanması, uyuşturucu ile mücadele kapsamında nefes kesen bir operasyona imza attı. Meksika açıklarında bir tekneye operasyon düzenlendi. Helikopterden tekneye inen askerler, gemide bulunan 2.9 ton kokaine el koydu. Donanma tarafından yapılan açıklamada, Meksika’nın Karayip Denizi kıyısında bulunan Mahahual kenti açıklarında gerçekleştirilen operasyon sırasında 3 şüphelinin de gözaltına alındığı kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.