İBT WEB

Meleklerin resimleri sergilendi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.12.2021 - 19:42, Güncelleme: 02.12.2021 - 19:45 1258+ kez okundu.
 

Meleklerin resimleri sergilendi

Meleklerin resimleri sergilendi

Gönüllü Anneler Topluluğu Derneği ve Biz De Varız Destekleme Derneği’nce düzenlenen sergide yer alan resimlerin yapımında çocuklara, Biz De Varız Derneği Üyesi Ressam Eda Şengül eşlik etti. SANATIN FARKLI YÖNLERİYLE FARKINDALIK OLUŞTURULDU 2 buçuk yıl boyunca resim dersi alan çocukların 43 eserinin beğeniye sunulduğu serginin açılışına farklı derneklerden yöneticiler de destek verdi. Kafkas danslarının oynandığı, görme engeli Ekrem Özcan Yılmaz’ın piyano resitali sunduğu resim sergisi, sanatın bir çok yönüyle farkındalık yaratma etkinliğine dönüştü. Gönüllü Anneler Topluluğu Derneği Başkanı Gülşen Akgöz ve Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak’ın da bulunduğu sergi açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, böylesine güzel ve anlamlı bir serginin gerçekleştirilmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti. GÜCÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE Başkan Zeydan Karalar, “Tarihi tiyatro binamızın bu alanını şenlendirdiniz, zenginleştirdiniz, sizlerle birlikte olmak güzel. Belediyemizin, derneklerimizin ve diğer kuruluşların birlikte böyle bir etkinliğe imza atması ayrıca güzel. Gücümüz her zaman sizinledir. Adana’daki yerel dinamiklerin tamamının sizlerin, evlatlarınızın, meleklerin yanında olması bizi mutlu ediyor. Çocuklarımız çok güzel resimler yapmışlar. Öğretmenlerimizi kutluyorum. Çocukları burada çok mutlu görmek benim de mutluluk kaynağım oldu” dedi.   Konuşmaların ardından çocuklar dans etti, şarkı söyledi, ziyaretçiler sergiyi gezdi.
Meleklerin resimleri sergilendi

Gönüllü Anneler Topluluğu Derneği ve Biz De Varız Destekleme Derneği’nce düzenlenen sergide yer alan resimlerin yapımında çocuklara, Biz De Varız Derneği Üyesi Ressam Eda Şengül eşlik etti.

SANATIN FARKLI YÖNLERİYLE FARKINDALIK OLUŞTURULDU

2 buçuk yıl boyunca resim dersi alan çocukların 43 eserinin beğeniye sunulduğu serginin açılışına farklı derneklerden yöneticiler de destek verdi.

Kafkas danslarının oynandığı, görme engeli Ekrem Özcan Yılmaz’ın piyano resitali sunduğu resim sergisi, sanatın bir çok yönüyle farkındalık yaratma etkinliğine dönüştü.

Gönüllü Anneler Topluluğu Derneği Başkanı Gülşen Akgöz ve Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Esin Parlak’ın da bulunduğu sergi açılışına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, böylesine güzel ve anlamlı bir serginin gerçekleştirilmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

GÜCÜMÜZ HER ZAMAN SİZLERLE

Başkan Zeydan Karalar, “Tarihi tiyatro binamızın bu alanını şenlendirdiniz, zenginleştirdiniz, sizlerle birlikte olmak güzel. Belediyemizin, derneklerimizin ve diğer kuruluşların birlikte böyle bir etkinliğe imza atması ayrıca güzel. Gücümüz her zaman sizinledir. Adana’daki yerel dinamiklerin tamamının sizlerin, evlatlarınızın, meleklerin yanında olması bizi mutlu ediyor. Çocuklarımız çok güzel resimler yapmışlar. Öğretmenlerimizi kutluyorum. Çocukları burada çok mutlu görmek benim de mutluluk kaynağım oldu” dedi.

 

Konuşmaların ardından çocuklar dans etti, şarkı söyledi, ziyaretçiler sergiyi gezdi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.