İBT WEB

Menemenspor, kaptanını bırakmadı

Siyaset 07.09.2020 - 20:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3513+ kez okundu.
 

Menemenspor, kaptanını bırakmadı

Menemenspor, takım kaptanı Taşkın Çalış ile 1+1 yıllık sözleşme yeniledi. TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, 3 sezondur kadrosunda bulunan ve takım kaptanlığı yapan oyuncusu Taşkın Çalış ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Menemenspor ile 2. Lig şampiyonluğu da yaşayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bugüne kadar sarı-lacivertli formayla çıktığı 98 maçta 19 kez gol sevinci yaşamıştı.
Menemenspor, takım kaptanı Taşkın Çalış ile 1+1 yıllık sözleşme yeniledi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, 3 sezondur kadrosunda bulunan ve takım kaptanlığı yapan oyuncusu Taşkın Çalış ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Menemenspor ile 2. Lig şampiyonluğu da yaşayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bugüne kadar sarı-lacivertli formayla çıktığı 98 maçta 19 kez gol sevinci yaşamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.