İBT WEB

Menemenspor’da 2 futbolcu daha profesyonel oldu

Siyaset 29.08.2020 - 11:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4464+ kez okundu.
 

Menemenspor’da 2 futbolcu daha profesyonel oldu

Menemenspor, altyapısından yetiştirdiği Hejar Tan ve Emir Erçevik ile 5’er yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, geçtiğimiz günlerde 3 altyapı oyuncusuyla 5’er yılık sözleşme imzalayarak genç oyuncularını profesyonelliğe adım attırmıştı. Sarı-lacivertliler, 2 altyapı oyuncusunu daha profesyonel yaptı. İzmir ekibi, Hejar Tan ve Emir Erçevik ile Afyon kampında 5’er yıllık sözleşme imzalarken, genç oyuncularına sarı-lacivertli forma altında başarılar diledi.
Menemenspor, altyapısından yetiştirdiği Hejar Tan ve Emir Erçevik ile 5’er yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor, geçtiğimiz günlerde 3 altyapı oyuncusuyla 5’er yılık sözleşme imzalayarak genç oyuncularını profesyonelliğe adım attırmıştı. Sarı-lacivertliler, 2 altyapı oyuncusunu daha profesyonel yaptı. İzmir ekibi, Hejar Tan ve Emir Erçevik ile Afyon kampında 5’er yıllık sözleşme imzalarken, genç oyuncularına sarı-lacivertli forma altında başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.