İBT WEB

MERSİN HABER/ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 3 GÖZALTI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.03.2024 - 14:13, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:13 1025+ kez okundu.
 

MERSİN HABER/ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU 3 GÖZALTI

Mersin merkezli Osmaniye ve Adana illerinde gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; kaçak göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine kaçak yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan ve örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen 3  şüpheliyi tespit etti. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin merkezli Osmaniye ve Adana illerinde eş zamanlı icra edilen operasyonlarda 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada 2 adet cep telefonu, 2  adet sim kart ve suçtan elde edilen 38 bin 700 TL para ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.
Mersin merkezli Osmaniye ve Adana illerinde gerçekleştirilen göçmen kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; kaçak göçmenleri yurda sokan, geçici süreyle barındıran ve yine kaçak yollarla yurt dışına çıkmalarını sağlayan ve örgütlü olarak göçmen kaçakçılığı suçunu işleyen 3  şüpheliyi tespit etti.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Mersin merkezli Osmaniye ve Adana illerinde eş zamanlı icra edilen operasyonlarda 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada 2 adet cep telefonu, 2  adet sim kart ve suçtan elde edilen 38 bin 700 TL para ele geçirildi.

Yakalanan şüpheli şahıslar işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.