İBT WEB

Mescid-i Aksa’da 200 bin kişi bayram namazı kıldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2022 - 11:39, Güncelleme: 02.05.2022 - 10:43 1825+ kez okundu.
 

Mescid-i Aksa’da 200 bin kişi bayram namazı kıldı

Mescid-i Aksa’da 200 bin kişi bayram namazı kıldı

Filistin’de 200 bin kişi, bayram namazını kılmak için Mescid-i Aksa’da bir araya geldi.Filistin’de Müslümanlar sabahın erken saatlerinde bayram namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya akın etti. Bayram namazının vaizi Şeyh Muhammed Salim, namazın ardından yaptığı konuşmada Mescid-i Aksa’nın öneminden bahsederek, Mescid-i Aksa’nın İsrail işgalinden korunması için her türlü çabanın gösterilmesi çağrısında bulundu. Salim, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutsaklara da selamlarını ileterek, serbest bırakılmalarını istediklerini dile getirdi.
Mescid-i Aksa’da 200 bin kişi bayram namazı kıldı
Filistin’de 200 bin kişi, bayram namazını kılmak için Mescid-i Aksa’da bir araya geldi.
Filistin’de Müslümanlar sabahın erken saatlerinde bayram namazı kılmak için Mescid-i Aksa’ya akın etti. Bayram namazının vaizi Şeyh Muhammed Salim, namazın ardından yaptığı konuşmada Mescid-i Aksa’nın öneminden bahsederek, Mescid-i Aksa’nın İsrail işgalinden korunması için her türlü çabanın gösterilmesi çağrısında bulundu. Salim, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutsaklara da selamlarını ileterek, serbest bırakılmalarını istediklerini dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.