İBT WEB

Meteoroloji ve Valilik sel ve dolu uyarısında bulundu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.08.2021 - 16:55, Güncelleme: 06.08.2021 - 16:55 1807+ kez okundu.
 

Meteoroloji ve Valilik sel ve dolu uyarısında bulundu

Günlerdir sıcak havanın etkisinde olan İstanbul için valilikten ve Meteoroloji den sel ve dolu uyarısı geldi

Günlerdir sıcak havanın etkisinde olan İstanbul için valilikten ve Meteoroloji'den sel ve dolu uyarısı geldi. Peş peşe yapılan uyarılarda, ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği duyuruldu.Dün 38 derece sıcaklığı gören İstanbul için Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarı geldi. 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda sağanak bekleniyor.YER YER ÇOK KUVVETLİ OLACAK.Sakarya, Kocaeli, Yalova ile İstanbul'un Beykoz, Şile, Çekmeköy, Sancaktepe, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ.Valilikten yapılan açıklamada da, "İstanbul'da Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; yarın (7 Ağustos) yerel kuvvetli olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.Dün 38 derece sıcaklığı gören İstanbul için Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarı geldi. 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda sağanak bekleniyor.YER YER ÇOK KUVVETLİ OLACAK.Sakarya, Kocaeli, Yalova ile İstanbul'un Beykoz, Şile, Çekmeköy, Sancaktepe Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ.Valilikten yapılan açıklamada da, "İstanbul'da Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; yarın (7 Ağustos) yerel kuvvetli olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.İstanbullular için yarına dikkat! Meteoroloji ve Valilik sel ve dolu uyarısı yaptı.
Günlerdir sıcak havanın etkisinde olan İstanbul için valilikten ve Meteoroloji den sel ve dolu uyarısı geldi

Günlerdir sıcak havanın etkisinde olan İstanbul için valilikten ve Meteoroloji'den sel ve dolu uyarısı geldi. Peş peşe yapılan uyarılarda, ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği duyuruldu.Dün 38 derece sıcaklığı gören İstanbul için Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarı geldi. 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi"> İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda sağanak bekleniyor.YER YER ÇOK KUVVETLİ OLACAK.SakaryaKocaeliYalova ile İstanbul'un Beykoz, Şile, Çekmeköy, SancaktepePendikTuzla, Sultanbeyli ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ.Valilikten yapılan açıklamada da, "İstanbul'da Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; yarın (7 Ağustos) yerel kuvvetli olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.Dün 38 derece sıcaklığı gören İstanbul için Meteoroloji ve valilikten peş peşe uyarı geldi. 1. Bölge Müdürlüğü  İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın doğusunda sağanak bekleniyor.YER YER ÇOK KUVVETLİ OLACAK.Sakarya, Kocaeli, Yalova ile İstanbul'un Beykoz, Şile, Çekmeköy, Sancaktepe Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanakların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2), Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde ise yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.Sağanak nedeniyle meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.VALİLİKTEN DE UYARI GELDİ.Valilikten yapılan açıklamada da, "İstanbul'da Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre; yarın (7 Ağustos) yerel kuvvetli olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Ani sel, su baskını, dolu yağışı, kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.İstanbullular için yarına dikkat! Meteoroloji ve Valilik sel ve dolu uyarısı yaptı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.