İBT WEB

Meteorolojiden bir uyarı daha

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 14:00, Güncelleme: 09.02.2021 - 15:03 1915+ kez okundu.
 

Meteorolojiden bir uyarı daha

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir fırtına uyarısında bulunarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir fırtına uyarısında bulunarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne için sarı kod ile yeni bir fırtına uyarısında bulundu. Yapılan fırtına uyarısında, vatandaşların her türlü olumsuzluğa karşı daha tedbirli olması istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarısında, “Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege ve Marmara Bölgelerinde yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar kuvvetli yer yer fırtına (40-70 Km/saat), İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli zaman zaman hamleli fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir fırtına uyarısında bulunarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni bir fırtına uyarısında bulunarak, vatandaşların tedbirli olmasını istedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne için sarı kod ile yeni bir fırtına uyarısında bulundu. Yapılan fırtına uyarısında, vatandaşların her türlü olumsuzluğa karşı daha tedbirli olması istendi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarısında, “Rüzgarın güney ve güneybatı yönlerden Kuzey Ege ve Marmara Bölgelerinde yarın (Çarşamba) sabah saatlerine kadar kuvvetli yer yer fırtına (40-70 Km/saat), İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde bu gece saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli zaman zaman hamleli fırtına (40-70 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.