İBT WEB

Meteorolojiden Denizli’ye sarı uyarı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 13:34, Güncelleme: 06.04.2022 - 13:25 1381+ kez okundu.
 

Meteorolojiden Denizli’ye sarı uyarı

Meteorolojiden Denizli’ye sarı uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de yarından itibaren etkili olması beklenen kuvvetli fırtına sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli genelinde kuvvetli fırtına beklendiği belirtilerek, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısında bulunuldu.“Olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı”Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama, “Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, yüksek kesimlerde hızlı kar erimesi nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır” denildi.
Meteorolojiden Denizli’ye sarı uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli’de yarından itibaren etkili olması beklenen kuvvetli fırtına sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Denizli genelinde kuvvetli fırtına beklendiği belirtilerek, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı uyarısında bulunuldu.

“Olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalı”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklama, “Rüzgarın, güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (30-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, yüksek kesimlerde hızlı kar erimesi nedeniyle meydana gelebilecek su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.