İBT WEB

Mezarlıklarda Bayram Mesaisi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.04.2022 - 10:00, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:00 1280+ kez okundu.
 

Mezarlıklarda Bayram Mesaisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde mezarlıkların temizlik ve bakımları devam ediyor.

İl genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çalışmalarına hız verdi.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde mezarlıkların temizlik ve bakımları devam ediyor. Yıl boyunca yürütülen bakım onarım faaliyetlerinin yanında yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelinde bulunan tüm mezarlıkların mıntıka temizliği ile yabancı ot ilaçlaması ve biçimi konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ilçe mezarlığında Şubat ayı itibarı ile yabancı ot ilaçlamasına başladı. Merkez mezarlıkları ile beldeden mahalleye geçen mezarlıkların yabancı ot ilaçlamasını tamamlayan ekipler, mahalle mezarlıklarında uygulamalara hız kesmeden devam ediyor. Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların, vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha temiz ve bakımlı ortamda yapmaları için çalışmalarını hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini dile getirdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde mezarlıkların temizlik ve bakımları devam ediyor.

İl genelinde mezarlıkların bakımı, onarımı ve temizliği noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde çalışmalarına hız verdi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde mezarlıkların temizlik ve bakımları devam ediyor. Yıl boyunca yürütülen bakım onarım faaliyetlerinin yanında yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla il genelinde bulunan tüm mezarlıkların mıntıka temizliği ile yabancı ot ilaçlaması ve biçimi konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ilçe mezarlığında Şubat ayı itibarı ile yabancı ot ilaçlamasına başladı. Merkez mezarlıkları ile beldeden mahalleye geçen mezarlıkların yabancı ot ilaçlamasını tamamlayan ekipler, mahalle mezarlıklarında uygulamalara hız kesmeden devam ediyor. Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların, vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini daha temiz ve bakımlı ortamda yapmaları için çalışmalarını hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini dile getirdi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.